Få ytterligare säker trafik när du använder Gratisversionen av programmet

Om du använder Gratisversionen av programmet och din enhet inte är ansluten till My Kaspersky, kan du använda 200 MB av säker trafik om dagen. Om din enhet är ansluten till My Kaspersky kan du använda 300 MB av säker trafik om dagen.

Om din enhet inte är ansluten till My Kaspersky och du har överskridit gränsen på 200 MB, meddelar programmet dig om detta och länken Få mer trafik helt gratis blir tillgänglig i programmets huvudfönster. Du kan ansluta till My Kaspersky och få ytterligare trafik utan kostnad.

Få ytterligare säker trafik:

1. Gå till fönstret där du uppmanas att ansluta till My Kaspersky med hjälp av någon av följande metoder:
    • Klicka på knappen Uppgradera i programmets huvudfönster.
    • Klicka på länken Få mer trafik helt gratis i fönster för trafikgränsmeddelanden.
  2. Anslut din enhet till My Kaspersky.

När du ansluter till My Kaspersky visar programmet ett meddelande om att du kan använda 300 MB säker trafik om dagen. När du har anslutit till My Kaspersky kan det ta någon minut innan meddelandet visas.